NOČITEV V VRTCU

V sredo, 6.12.2017 smo otroci in vzgojiteljice Tina, Tjaša in Tanja prespali v vrtcu. Pri nočitvi se nam je pridružila tudi ga. ravnateljica Mateja Hovnik.

Ob 18.00 so otroci začeli prihajati v vrtec, ki je bil za to priložnost odet v čarobno tančico soja sveč in poln nežnih glasbenih melodij. Vse to nas je  popeljalo v skrivnostni večer, poln škratov, sledi v snegu in zvezdnih utrinkov. Otroci so z baterijskimi svetilkami odkrili skriti zaklad, ki ga je zanje nastavil palček Skrivalček.  Iz vrtca se je začel širiti prijeten vonj palačink, ki jih je za nas medtem skrbno pekla kuharica Nataša.

Na večerjo je bil povabljen tudi palček Skrivalček, vendar se je zaradi svojih obveznosti ni mogel udeležiti, zato so mu otroci dve palačinki pripravili na okensko polico. In zjutraj jih ni bilo več!  Seveda, palček Skrivalček jih je z veseljem pojedel, ko je končal z delom.

Po večerji smo si skrbno umili zobe in se pripravili za ples v pižamah.  To je bila šele zabava!

Za ta večer je bilo doživetij poln koš, tako da smo utrujeni popadali v postelje in si privoščili še praznični kino. Oči so se pričele zapirati kar same od sebe in zjutraj smo se zbudili spočiti in bogatejši za čudovito novo izkušnjo.

 

Zapisala: Valentina Slemnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja