ŽAK’L

ŽAK’L

Spoštovani starši, nič več vam ne bo treba iz vrtca, s kopico plastičnih vrečk, ki služijo svojemu namenu le nekaj minut, kot smetje pa nas dušijo že stoletja. Zdaj boste za mokra in umazana oblačila lahko uporabili vrečko iz recikliranega materiala (vzorci blaga, ki ga je vrtcu donirala mamica), tako boste naredili nekaj dobrega zase in za naše okolje.

V enoti Levi devžej otroke vzgajamo v duhu temeljnih vrednot, ki se ponotranjijo in kasneje, v odrasli dobi, tudi izrazijo. Ena pomembnejših vrednot je tudi varovanje in zaščita našega okolja, za sedanje in za vse bodoče generacije. Pri najmlajših je izjemnega pomena tudi naš lastni vzgled in vzgled vas staršev, zato smo v naši enoti rekli odločen »NE« plastičnim vrečkam in pod spretnimi rokami naše kuharice so nastali reciklirani koroški ŽAK’LČKI.

Bodimo vsi skupaj EKO ambasadorji, širimo sporočilo za zaščito naše lepe narave naprej ter opustimo uporabo plastičnih vrečk. Otroci bodo odslej imeli mokra in umazana oblačila v ŽAK’LČKIH, ki jih odnesete domov, operete (po potrebi) in prinesete nazaj. Prosimo vas, da jih vestno prinašate nazaj v vrtec, da jih bomo lahko uporabljali vsak dan. Prosimo vas tudi, da na njih ne zapisujete imen, da bodo na razpolago še nadaljnjim generacijam, ki bodo vstopale skozi vrata našega vrtca.

Kolektiv enote Levi devžej

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja